In English | Site Map | Cookies | Press | Tyck till


Andrahand


Här kan du både söka och annonsera bostäder med andrahandskontrakt. Att publicera en annons kostar 99 kr. Att söka annonser är däremot helt gratis.

Sök Skapa

Villkor


  • Annonssidan är endast avsedd för privatpersoner.
  • Du får inte använda annonsutrymmet för att marknadsföra, göra reklam eller länka till andra webbplatser.
  • Det är absolut förbjudet att bedriva handel med hyreskontrakt. Boplats Göteborg stänger av annonsörer som bryter mot dessa regler. En annons är publicerad som längst två månader.
  • Boplats förbehåller sig rätten att inte publicera eller ta bort annonser om det finns anledning att tro att  bostaden inte är fullgod eller att det framkommer uppgifter om brister i boendet eller hyresförhållandet.

Du som skall hyra


Om uthyrare vill ha deposition. Kontrollera att personen du kontaktat är den de säger, och att personen bor i lägenheten. Du kan till exempel be uthyraren visa hyreskontrakt och tillstånd att hyra ut i andra hand, och be om kontaktuppgifter till hyresvärden. Får bådas trygghet rekommenderar starkt att första- och andrahandshyresgästen tecknar ett gemensamt bankkonto där depositionssumman bara kan ta ut med varandras samtycke.

Betala inte överpris. En hyresrätt som hyrs ut i andra hand får inte kosta mer än vad den som bor där betalar. Om den hyrs ut möblerad går det att lägga på ca 10%. Bostadsrättsägare som hyr ut i andra hand kan ta ut månadsavgift till bostadsrättsföreningen plus driftskostnader. Sedan ny lagstiftning infördes 2013 får även kapitalkostnaden för lägenheten läggas in i hyran. Läs mer hos hyresnämnden.

Som bostadssökande kan du höra av dig till oss om bostaden inte motsvarar vad som utlovats i annonsen.

Läs mer om att hyra och hyra ut i andrahand.
Hantera annonser
För att ändra din annons måste du logga in.

E-postadress

Lösenord
 

Glömt Lösenord?
Andrahandannonser just nu


6 annonser
Hem / Andrahand « Tillbaka Skriv ut
Boplats Göteborg AB, Rosenlundsplatsen 1, 411 20 GÖTEBORG, Tel: 031-100 250, E-post: info@boplats.se